Annonse


MP3-telefonen kommer!

Om lag 8.000 kroner må du legge på bordet, dersom du vil bli den lykkelige eier av MP3-telefonen SGH-M100. Den sølvfargede telefonen leveres her i landet av Samsung Electronics Norge AS (SENAS). Produktsjef Ole-Bjørn Agard sier de første telefonene vil komme til Norge i mai.

Fjernkontroll

Dette er den første GSM-telefonen i verden med innbygget MP3. Telefonen vil være utstyrt med 32MB flashminne, som gir deg om lag en halv time med musikk. Den har automatisk mute, og MP3-spilleren kan styres med en fjernkontroll som sitter på ledningen til øretelefonene. Telefonen har innbygget modem med IR-port, og via denne porten kan du sende og motta fakser og datafiler, eller kontrollere SMS og telefonens internminne.

I korte trekk- det dreier seg om en profftelefon som gir deg anledning til å lagre 32MB med data. Om du vil lagre regneark, Powerpoint-presentasjoner eller MP3 er opp til deg. Det er imidlertid bare MP3-filene som lar seg åpne på telefonen.

Det lille ekstra

Vi kan med andre ord glede oss over et spennende produkt fra Samsung. Hadde den bare hatt wapleser…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse