Annonse


Håndholdte PC-er vil gis bort

Trådløs nettaksess gjennom digitale terminaler fra Palm, Handspring og Microsoft, i tillegg til waptelefoner vil nå uante høyder i løpet av de neste tre årene, ifølge Ken Dulaney, vice presiden hos Gartner Group.

Denne populariteten vil føre til at gamle markedsføringsmetoder kommer på banen igjen, noe som igjen vil føre til at prisene på produktene vil synke drastisk. I noen tilfeller vil disse terminalen faktisk bli gitt bort gratis i bytte mot lange tjenesteavtaler.

Kamp om markedet

Disse spådommene viser den voksende interessen i å få tilgang til nettet fra andre terminaler enn de ordinære PC-ene. Denne trenden har resultert i at store PC-selskaper, elektronikkselskaper og håndholdtprodusenter alle slåss om deler av det fremtidige markedet.

– Akkurat som med gratis PC-er vil du se det samme skje her. Den største grunnen til at det ikke har skjedd ennå er at nettet ennå ikke er fullt implementert i disse terminalene og at applikasjonene ikke er utviklet ennå, sa Dulaney, skriver Cnet News.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse