Bluetooth - håndfri

Annonse


Håndfri bra for helsa

Bluetooth - håndfriEn studie som er gjort ved forskningssenteret Nahal Sorek i Israel viser at den elektromagnetiske strålingen fra mobiltelefoner reduseres med opptil 95 prosent ved bruk av håndfrisett.

Forbrukerorganisasjon tar feil
Dette beviser i så fall at den britiske forbrukerorganisasjonen Consumer Association tar feil når den har hevdet at håndfrisett øker strålingen, melder Aftenposten, som siterer NTB/AFP.

Man kan bli forvirret av mindre. Men selv om håndfrisett skulle øke strålingen eller ei, så er det ennå ikke på vist skader av slik elektromagnetisk strålig som mobiltelefoner står for. Derimot er et påvisst ubehag som hodepine og lignende, som følge av langvarig bruk.

Les mer om det på lenkene til saker nedenfor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse