Tarantell

Annonse


Edderkopp med lange armer

TarantellTarantell er siste tilskudd i det innbringende IT-konsulentmarkedet. De vil bygge sitt kundenettverk ved å fokusere på det særegne ved nettkulturen.

Selskapet karakteriserer seg som et utradisjonelt selskap, og hevder at de integrerer kommunikasjonsløsninger med e-handel på en bedre måte enn sine konkurrenter.

Erfaring
-Vi kommuniserer på en annen måte enn våre forgjengere, sier Stig, som har fått med seg medarbeidere med årelang fartstid fra ledende konsulentselskapene her til lands.

Flere har vært innom Getronics, og i staben er det folk med erfaring fra blant annet Spray, JBR-McCann, Thunderhouse/Icon, Win.hlp og Cell.

Annonse
Til å være en nyfødt er Tarantell svært så velfødt. Kapital er hentet inn fra Centra-gruppen., og flere store kunder er allerede i edderkoppens nett, der i blant Telenor Multicom, NetCom og Getronics.

E-handel
Utviklingsleder i Tarantell, Lasse Ruud, kan fortelle at selskapet allerede har utviklet og designet e-handelsløsninger for NetCom og Getronics.

– Faktisk har vi et overskudd i selskapet allerede, sier Ruud.

Edderkoppen kaster skallet
Det er først tirsdag ettermiddag at Tarantell har sin offisielle lansering, og i sine verneverdige lokaler i Oslo sentrum håper de å tiltrekke seg ikke bare de mest attraktive klientene, men også de flinke folka fra andre konsulentselskaper. For å leve opp til navnet har selskapet selvfølgelig en levende Tarantell på kontoret.

Ruud har sin bakgrunn fra blant annet Cell og der har de også hentet andre medarbeidere. Anne E. Stokke skal inn i stillingen designleder, når hun nå forlater Cell.

– Vi tar ansetter gjerne flere dyktige medarbeidere fra Cell, sier Stig.

Tror ikke på Fornebu
En rekke norske selskaper satser akkurat nå på e-handelsløsninger, og blant annet har IT Fornebu Technoport definert dette som sitt store satsningsområde. Ville det være aktuelt for dere å tilknytte dere miljøet på Fornebu?

– For oss er det absolutt ikke aktuelt å trekke mot Fornebu, men heller til Nydalen. Hittil har man ikke sett noe konstruktivt fra IT Fornebus side, sier Tarantell-sjef Stig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse