Annonse


Active ISP og IBM sammen

Avtalen omfatter blant annet teknisk infrastruktur basert på IBMs maskin- og programvare og e-business løsninger fra IBM og datterselskapet Lotus, melder Active ISP.

Flytter til IBMs tjenere
– Partneravtalen med IBM er et sentralt element i vår fremtidige satsing i Norge og internasjonalt. Vi er allerede i gang med å flytte våre kunder over på IBMs tjenermaskiner, sier Rolf Larsen, konsernsjef i Active ISP.

Foruten teknisk infrastruktur for Internett tjenester (basert på IBM maskin- og programvare), omfatter avtalen også e-business løsninger utviklet av IBM og datterselskapet Lotus, i tillegg til et nært salgs- og markedsføringssamarbeid i SMB-markedet.

Norskbaserte Active ISP, som tilbyr løsninger for e-handel, e-post, registreringer av doménenavn og utleie av datakraft/programvare til SMB-bedrifter, har i dag ca. 30 000 kunder i Norge.

Selskapet er representert i flere andre europeiske land og USA, og opplyser å stå foran ”en stor internasjonal satsing” etter at det nylig ble tilført 650 millioner kroner i ny egenkapital.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse