Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny wapbrowser til Palm

Det har endelig kommet en kommersiell wapbrowser til Palm. Etter at svenske AU-System lanserte en betaversjon tidligere i år kommer nå den ferdige versjonen fra mobileID.

I disse tider hvor mobilprodusenter lanserer telefoner som ikke følger den eksakte wapstandarden kan man også ta glede over at mobileID hevder at deres wapbrowser støtter wapstandarden fullt ut, skriver Newsbytes.

Ikke uventet fungerer wapleseren på alle PDA-er med Palm OS, så det vil ikke by på problemer på hverken Handspring Visor, IBM Workpad og TRG Pro.

Mange tjenester

I forbindelse med lanseringen av wapbrowseren har selskapet også lansert 390 ekstra kanaler med personlig trådløst innhold.

Med over 600 unike innholdstjenester og applikasjoner, som Wireless Golf Course Directory, hevder selskapet at de er markedsledende innen det personaliserte trådløse Internett.

Unik opplevelse

mobileIDs største bidrag til wapmarkedet er en wapportal som lar brukerne lage unike profiler baserte på deres geografiske lokalisering, interesser og personlig informasjon som gir ”en unike personlig opplevelse for hver bruker”.

Selskapets president, David Hayden, sa at mobileIDs plattform er det trådløse nettets startsted, på samme måte som søkemotorer og katalogtjenester er startsstedet for det faste nettet, skriver Newsbytes.