Annonse


Ny norsk Compaq-topp

Larsen kommer fra stillingen som Senior Consulting Director i Oracle Norge AS. Han har tidligere bl.a. vært markedsdirektør i A/S EDB og regionsjef i Rogalandsdata A/S.

En Compaq-kjenner
– Compaq er en svært spennende bedrift med høyt tempo, solide løsninger og mange utfordringer. Jeg kjenner Compaq som samarbeidspartner med min nåværende arbeidsgiver og som leverandør i min tid i AS EDB, sier Larsen i en pressemelding.

Mer enn bare PC?
Larsen innrømmer at Compaq for de fleste er assosiert som PC-levereandør.

– Compaq er fortsatt mest kjent som PC-leverandør, og jeg tror min styrke vil ligge i å videreutvikle Compaq innen de områder hvor firmaet er godt posisjonert, men kanskje mindre kjent. Dette gjelder områder innen konsulentvirksomhet og servicetjenester, samt de mer forretningskritiske løsningene, sier Håvard Larsen.

Larsen er utdannet Diplomøkonom fra BI, og begynner i stillingen 1. juni.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse