BMG med MP3

Annonse


BMG vil gå MP3-veien

BMG med MP3Plateselskapet BMG opplyste torsdag om at de vil begynne med salg av digital musikk over Internett til sommeren, med håp om at de får betalt for noe som til nå har vært gratis, melder Mercury News.

BMG Entertainment, èn av de fire store plateselskapene, hevder de i juni vil gjøre en del musikk tilgjengelig for nedlasting, men at det vil komme vesentlig mer på slutten av året.

– Ett sted må man begynne, uttalte Kevin Conroy, sjef for markedsføringen hos BMG.

Brutte løfter
Sist sommer annonserte plateindustrien at digital musikk, i kopi-sikkert format, ville være tilgjengelig til jul, men dette slo ikke til. Derimot mener analytikere nå at plateselskapene vil komme om kort tid.

– Jeg tror det vi ser nå er begynnelsen på en stor MP3-satsing som vil vokse seg stor før jul, uttalte Talal Shamoon, visepresident for InterTrust, firmaet bak teknologien BMG vil bruke for å beskytte opphavsrettighetene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse