Motorola L7089

Annonse


Motorola P7389

Motorola L7089Timeport er Motorolas trebåndstelefon (kan brukes i USA) for profesjonelle brukere. Den har allerede vært i salg en god stund, i den sjøgrønne varianten ivrige selgere pusher på nær sagt hvert eneste gatehjørne i alle norske byer.

Nytt på versjon P7389 er WAP, som gir deg mulighet til å surfe på Internett. Timeport har i tillegg stort sett alt du kan få av tekniske løsninger, fra synkroniserbar kalender til stemmestyring, taleopptak, vibrasjonsvarsling og infrarødt modem.

Skuffer litt
Da Motorola lanserte billigtelefonen Talkabout la vi godsiden til. Det var tross alt snakk om en wap-telefon til om lag 1.000 kroner, og da får det så være at displayet er trangt og tegnene knøttsmå. Men når løsningen på toppmodellen ikke er det spor bedre, ja da er det litt skuffende.

Brukergrensesnittet for den som vil wappe med Timeport er nøyaktig det samme som på billigtelefonen. Displayet gir deg fortsatt bare 4 linjer à 16 tegn, og ønsker du å legge inn din egen hjemmeside, ja da hjelper det lite å henvende seg til Motorolas Kundesenter. Der vet man nemlig heller ikke hvordan det skal gjøres. Telefonen kommer imidlertid ferdig satt opp mot Telenors portal djuice.com.

En interessant tilleggstjeneste fra Motorola er nettstedet MyMotorola.com. Her kan du sette opp en tjeneste som gjør det mulig å hente adresser og andre personlige data direkte fra nettet til telefonen din.

 • Her kan du finne telefonen som passer best for deg.
 • Oversikt over de billigste, letteste, beste…

  Testkriterier Oppgitt Målt Snitt Vekttall Karakter Poeng
  Taletid med standardbatteri 2 t 45 min 2 t 45 min 2 t 45 min 8 3 24
  Lyttetid (standby) med standardbatteri 95 t 95 t 95 t 8 4 32
  Vekt med standardbatteri 108 g 113 g   10 4 40
  Design (Display, taster, form, antenne, belteklips) 10 5 50
  Brukervennlighet (Menysystem og funksjonstaster) 8 5 40
  Teknisk kvalitet (radiofølsomhet) 6 6 36
  Størrelse 146 cm3 10 3 30
  Tekniske finesser 10 5 50
  Skjerm 9 4 36
  Tilleggsutstyr 9 5 45
  Veil. pris inkl. moms 3990 kr. 4 3 12
  Infrarød
  ja
   
  Datamuligheter
  ja
   
  GSM 1800 (dual band)
  ja
   
  GSM 1900 (USA)
  ja
   
  Kategori (Start, Erfaren eller Proff-telefon)
  Proff
   
  Testkriterier Målt Vekttall Karakter Poeng
  WAP tekstmengde på skjerm 3 1 3
  WAP display, lesbarhet 1 3 3
  WAP Brukervennlighet, antall tastetrykk for pålogging 1 1 6 6
  WAP Internt minne 1 bytes 2 1 2
  WAP Antall bokmerker 1 1 0 0
  WAP Totalinntrykk 4 2 8
  Resultat 417

  Alle telefoner ITavisen/Telecom Revy tester plasseres i en av kategoriene Start, Erfaren eller Proff, avhengig av hvilken type bruker telefonen primært passer for. Vi gjør oppmerksom på at poengsummer ikke er sammenlignbare på tvers av disse kategoriene, ettersom testkriteriene er vektlagt forskjellig. Ønsker du å bestemme selv, prøv vår funksjon for å finne telefonen som passer best for deg.

  !
  Testens leverandør: Motorola Norge
  (Testet mars 2000>

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse