Loki Linux

Annonse


Finn fram (til) Linux-spill

Loki LinuxLoki Entertainment er et selskap som porter spill til Linux, og dette er vel noe de fleste Linux brukere har ventet på lenge.

ITavisen har tidligere omtalt Linux-spill fra Loki Entertainment Software (se relaterte lenker nedenfor).

Erfaring
De gav bl.a ut Heroes of Might and Magic III nylig, og har tidligere gitt ut Quake 3 Arena og Heretic II. På deres hjemmeside finner du en link til en ”news”-side hvor du kan ønske spill du liker (og tror at andre vil liker) blir portet til Linux.

En grunn til at jeg ikke orket å bruke Linux lengre var at det var altfor vanskelig å finne spill til Linux Og det var svært sjeldent at man orka å lese alle de bunnløse how-to filene. Nå er det endelig mulig å få kjøpt spill til Linux hvor du ikke trenger å lese endeløse hjelpefiler.

Annonse


Så hvis du noen gang har vurdert å begynne å bruke Linux, men har kasta bort tanken siden du aldri fant spill til det? Vel, nå kan du revurdere det. For nå får du alt det du trenger, nå som bl.a Corel har kommet ut med en Linuxpakke for nybegynnere.

For de fleste er det nok best å ha Windows som backup i tilfelle du skulle klare å gjøre noe galt en dag, eller angrer på den Linux-installasjonen du brukte så lang tid på å sette opp.

Lenker verdt å sjekke:
ITavisen anbefaler en surf til:

Annonse