Alcatel One Touch View

Annonse


Alcatel One Touch View

Alcatel One Touch ViewBlant annet er skjermen for liten. One Touch View har bare to linjer tekst på skjermen. Det er for lite når man skal skrive og lese tekstmeldinger. Franskmennene kunne godt ha utnyttet plassen bedre, og det forbauser oss at skjermen ikke er større.

En annen sak er at beskjed-menyen ikke er enkel å bruke. Det er for så vidt et problem med telefonens menysystem generelt. Menyene er ikke brukervennlige slik man bør kunne forvente av en starttelefon.

Mange vil hevde at prisene på mobiltelefoner er alt for høye. Sammenlignet med andre telefoner på markedet er ikke 1.690 kroner avskrekkende i seg selv. Men Alcatel One Touch View bør bli tatt inn i en kampanje og koste om lag 300-400 kroner for at den skal være verdt å ta en nærmere titt på.

Telefonen får pluss for at den har mulighet for digitalt håndfrisett for bil. Dessuten finnes den i fem forskjellige farger, slik at du har muligheten til å sette et visst personlig preg på telefonen.

Annonse
I tillegg har den mulighet for bruk av små pennelyktbatterier, dersom standardbatteriet skulle gå tomt. Kjekt hvis du er ute på reise eller befinner deg på hytta.

Alcatel One Touch View har god lyd.

 • Her kan du finne telefonen som passer best for deg.
 • Oversikt over de billigste, letteste, beste…

  +
  Fem fargerKan bruke pennelyktbatterierGod lyd
  Litt klumpeteLite brukervennlig meny

  Testkriterier Oppgitt Målt Snitt Vekttall Karakter Poeng
  Taletid med standardbatteri 4 t 45 min 2 t 3 min 3 t 24 min 4 4 16
  Lyttetid (standby) med standardbatteri 130 t 84 t 107 t 8 4 32
  Vekt med standardbatteri 150 g 156 g   5 2 10
  Design (Display, taster, form, antenne, belteklips) 8 3 24
  Brukervennlighet (Menysystem og funksjonstaster) 10 2 20
  Teknisk kvalitet (radiofølsomhet) 4 6 24
  Størrelse 142 cm3 6 3 18
  Tekniske finesser 5 3 15
  Skjerm 9 3 27
  Tilleggsutstyr 3 5 15
  Veil. pris inkl. moms 1990 kr. 10 5 50
  Infrarød
  nei
   
  Datamuligheter
  nei
   
  GSM 1800 (dual band)
  ja
   
  GSM 1900 (USA)
  nei
   
  Kategori (Start, Erfaren eller Proff-telefon)
  Start
   
  Resultat 251

  Alle telefoner ITavisen/Telecom Revy tester plasseres i en av kategoriene Start, Erfaren eller Proff, avhengig av hvilken type bruker telefonen primært passer for. Vi gjør oppmerksom på at poengsummer ikke er sammenlignbare på tvers av disse kategoriene, ettersom testkriteriene er vektlagt forskjellig. Ønsker du å bestemme selv, prøv vår funksjon for å finne telefonen som passer best for deg.

  !
  Testens leverandør: Alcatel Distribusjon AS
  (testet mars 2000)

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse