Annonse


Shopping på amerikansk

Det nye tilbudet til amerikanske handlende går i korthet ut på at de via en Palm eller en waptelefon skal kunne logge seg inn på hjemmesidene til malltrip.com (a href=http://www.malltrip.com target=_blank>www.malltrip.com.

Fra dette nettstedet skal de så kunne taste inn navnet på en vare de trenger, samt postnummeret på stedet de befinner seg. Når dette er gjort får de beskjed på sin Palm eller mobiltelefon om hvor de må gå for å finne denne varen.

For de shopping-glade

Flere millioner amerikanere har allerede registrert seg som kunder hos malltrip.com. Nettstedet er bygget opp slik at du ved å registrere deg kan få e-post om ulike begivenheter du har meldt din interesse for. Med ulike begivenheter dreier det seg her ene og alene om shopping.

Annonse
Melder du deg interessert i en spesiell type tannpasta vil du få en e-post som varsler deg hvis det blir salg på nettopp denne tannkremen i en av foretningene som er med. Deretter er det opp til deg selv å rusle til den oppgitte forretningen for å hente tuben.

Noe for Lindex?

Nytteverdien av den nye waptjenesten kan sikkert diskuteres. Du kan foreløpig ikke bestille varene via denne tjenesten, og den forteller deg heller ikke hvor du finner det beste tilbudet. Men den forteller deg altså hvor du skal gå for å finne varen, og det er jo noe.

Her hjemme burde vi kanskje fått en lignende tjeneste som forteller deg hvor du kan finner en ekspeditør på Lindex. Det ville vært en nyttig tjeneste det!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse