Annonse


NetCom tilbyr billigwap

I forbindelse med sin påskekampanje tilbyr NetCom en rekke billige waptelefoner, deriblant Nokia 7110 og Siemens S35.

– Det er mangelen på waptelefoner som hittil har stoppet oss, sier Guri Wormdahl i NetCom til Wapland.no. Hun kan fortelle at selskapet lenge har forsøkt å få fatt i telefoner men at dette har vært vanskelig.

Sliter med kundene

NetCom sliter med et stabilt kundegrunnlag, og håpet er at billigwap med fast abonnement skal øke kundemassen.

Annonse


– NetCom var blant de første i verden til å lansere waptjenester, og nå ser vi at våre wapkunder i gjennomsnitt bruker telefonen langt mer enn våre øvrige kunder. Vi vil arbeide offensivt for å øke kundeveksten, og samtidig sikre at innovative produkter legger grunnlaget for økt bruk, sier administrerende direktør Terje Christoffersen, i en børsmelding fra fredag.

I børsmeldingen kom det frem at selskapet har hatt en relativ høy kundeavgang for kontantkortkundene, og i tillegg hatt lav vekst på kunder med fast abonnement.

Annonse