Annonse


Melding på mobil og WAP

Telenors mobilkunder er de første i verden som får tilgang til dette, skal vi tro en pressemelding fra den norske mobiloperatøren.

Meldinger fra alt til alle

Yahoo! Messenger er en kommunikasjonstjeneste der brukeren til enhver tid ser hvem på en venneliste som er oppkoblet og tilgjengelige på internett. Deretter er det fritt frem å kommunisere via skriftlige meldinger.

Meldingene kan sendes fra mobil til mobil, mobil til PC og fra PC til mobil, og tjenesten blir tilgjengelig både via WAP og vanlig mobiltelefon med SIM Toolkit.

Forskjellen fra e-post og tekstmeldinger er først og fremst at du ser hvem som er koblet opp med PC eller mobiltelefon. Dermed vet du at din beskjed blir levert med én gang. Tjenesten henvender seg først og fremst til yngre internettbrukere, og vil være tilgjengelig i løpet av våren.

Norge langt fremme

– Yahoo! er en av Norges ledende internettjenester, og derfor har vi en mengde berøringspunkter med Telenor Mobil, som er et av verdens ledende mobilselskap. Norge er et av landene i verden som ligger lengst fremme på mobilbruk, og dette er en av årsakene til at vi gjør dette først i det norske markedet, sier Ulrika Westin, informasjonsansvarlig i Yahoo! Sverige og Norge.

Annonse