Annonse


Analyser waptrafikken din

Fra april kan de som abonnerer på HitBox Enterprise-løsninger få tilgang til informasjon om trafikk til deres nettsteder via trådløse terminaler som waptelefoner og PDA-er, skriver netimperative.com. I tillegg vil WebSideStory tilby analytiske verktør til trådløse brukere.

Detaljert informasjon

HitBox-teknologien samler og lagrer data fra de som besøker websider og er blant at basisen til StatMarket.com, som er WebSideStorys undersøkelse om brukertrender, og Yep.com, en søkemaskin som rangerer nettsteder ut fra kvalitet og popularitet.

Kundene vil motta rapporter på unike brukere, hvor lenge noen besøker nettstedet og hvilke veier de navigerer. Det vil også være mer produktspesifikk informasjon som hvilken terminal, hvilken skjermoppløsning og hvor man ringer fra.

Selskapet kunngjorde i Januar at de ville sette opp en europeisk base i Paris. Dette skjedde etter at selskapet fant ut at over 1.000 franske nettsteder benyttet HitBox.

Annonse