UPC med penger

Annonse


UPC lover lønnsomhet

UPC med pengerBegrunnelsen han gir til ITavisen.no er følgende:

– Fordi den kraftige satsingen på bedriftsmarkedet går parallelt med satsingen på privatmarkedet.

Avviser betenkeligheter
Helgerud Andersen avviser betenkelighetene fra teleanalytiker Tore Aarønæs har nevnt til Telecom Revy/ITavisen.no tidligere (se lenke nedenfor) – som hevder at UPC Norge vanskelig kan oppnå lønnsomhet fordi kostnadene per kunde blir for høye.

– UPC bygger nå ut sitt nett for å betjene både privat- og bedriftsmarkedet. Derfor blir det galt å fordele kostnadene bare på privatkundene. Bedriftsmarkedet blir like viktig for oss, sier Helgerud Andersen til ITavisen.no.

Knapt halvveis
– Foreløpig har vi bare bygget ut 30 til 50 prosent av vårt nett i Norge. Vi både kjøper opp og legger fiberkabler som gjør oss i stand til å betjene både flere husstander og flere bedrifter. Dessuten gir vårt pan-europeiske nett nettopp de stordriftsfordelene som Aarønæs etterlyser, sier Helgerud Andersen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse