Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sense vil på børs

Nadir Nalbant (bildet) har fått styret i Sense Communications til å bestemme seg for å gå på børs. Og direktøren vil også hente inn opptil 500 millioner kroner i løpet av våren.

Foto: Jørgen Berner Ross
I en pressemelding heter det at ”Styret i Internett og mobilselskapet Sense Communications har besluttet å børsnotere selskapet innen 1 år og mest sansynlig i løpet av inneværende år.”

Nalbant oppgir at beslutningen kommmer sammen med at man ønsker å fremskynde selskapets etablering og videre ekspansjon i Norden og utover i Europa.

Europeiske ambisjoner
– Vi ser at vårt forretningskonsept gir rask suksess i markedet og vi ønsker derfor å fremskynde realisering av vår visjon om å bli en pan-europeisk operatør, sier adm.dir Nadir Nalbant.

– Lansering i Sverige er like rundt hjørnet og vi er allerede i gang med å forberede etablering i Danmark og Finland, sier adm.dir Nadir Nalbant.

Hente mye penger
– I løpet av våren vil vi hente inn 300-500 millioner kroner i en rettet emisjon, tilsvarende beløp skal hentes inn i forbindelse med en børsintroduksjon senere i år, sier adm. direktør Nadir Nalbant i pressemeldingen.

Han oppgir at pengene vil brukes til internasjonal markedsføring og utvikling av nye tjenester innenfor Internett og mobil.

Stikkord: Mobil