Annonse


Fristup for IT-aksjene

Teknologiaksjene snubler stygt. Microsoft og Cisco er blant aksjonærenes minst populære aksjer akkurat nå.

Microsoft tapte 4,5 prosent de første timene tirsdag, etter et stup på 14,5 prosent mandag. Cisco falt 5,7 prosent.

Kjemper seg ut
Nasdaq passerte 4.000 poeng tidligere i dag, og synker videre. Teknologiindeksen lå på 3.682,98 poeng fire timer før stengetid. Indeksen har mistet 25 prosent siden toppnoteringen 10. mars i år. – Folk ser at fortjenesten dunster vekk raskt. Folk kjemper seg ut av markedet før andre, kommenterer en analytiker til Bloomberg News.

Investorene unngår også tradisjonelle bedrifter, i motsetning til i går. 25 av Dow Jones-indeksens 30 aksjer faller. Dow Jones har så langt sunket 1,6 prosent.

Annonse
Obligasjonsmarkedet er vinneren så langt tirsdag ettermiddag amerikansk tid. Investorene søker ly i offentlige obligasjoner. Markedet opplever den kraftigste oppgangen på to måneder, melder Bloomberg News.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse