Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Opera styrker staben

Opera forsterker staben. Selskapet har nå ansatte Christian Jebsen som finansdirektør. Han er hentet inn på grunn av sin erfaring innen internasjonal finans og ledelse.

– Vi ser at vi nå er i ferd med å bevege oss fra å være en gründerbedrift til å bli et internasjonalt konsern. Det har derfor vært viktig for oss å få på plass en person med internasjonal erfaring fra finans, og som har en god forståelse for den nye økonomien som Internett representerer, sier Jon von Tetzchner, adm. direktør i Opera Software i en pressemelding.

Plattform
Opera Software er i ferd med å lansere en rekke nye versjoner av sin browser. Beta versjonen 4.0 for Windows ble nylig lansert, egne nye versjoner for Mac, Linux, BeOS og EPOC er på vei.

I forrige uke ble det også kjent at selskapet har inngått en samarbeidsavtale med Psion, om at Operas nettleser skulle være på Psions håndholdte terminaler.

– Opera er inne i en veldig spennende fase. Jeg gleder meg til å ta fatt i arbeidet med å videreutvikle Opera som en global aktør, sier Christian Jebsen.