Annonse


Sense kommer med wapportal

– I påvente av vår egen portal kan brukerne våre benytte seg av NetCom eller Telenors wapgateway, selv om det er gunstigst prismessig for våre kunder å bruke Telenor for øyeblikket, sier Flo.

På tide med egen

Man kan jo kanskje si at det er på tide at Sense lager sin egen portal. Sense har jo utnevnt seg selv til utfordrer av det duopolet Telenor og NetCom sitter på og siden disse lanserte sine portaler for lenge siden kan det virke som om Sense har havnet litt i bakleksa. Men ikke nå lenger.

– Vi vil komme med en portal om ikke så lenge. I prinsippet er den ferdig, men vi vil bruke litt tid på å finpusse den. Det kan godt være at den er oppe i løpet av noen uker, sier produktdirektør i Sense, Halvard Flo til Wapland.no.

Annonse
Integrasjon er key

– Det som er sikkert er vi kommer på banen med en del tjenester etter hvert, men i første gang blir det integrasjon av mobil og Internett som vil være viktigst. Vi har fokus på denne integrasjonen og andre nyttetjenester som har verdi for brukeren, sier Flo.

– Den første waptjenesten som vil komme er muligheten til å lese og sende e-post for alle våre internettkunder. Samtidig vil alle Sense.Wave-kundene få varsel om ankommet post, sier han.

Flo innrømmer også at han ikke har ”stresset for å ligne på NetCom eller Telenor. Vi tar det litt med ro for å gjøre det på en litt annen måte.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse