PC-TV.gif

Annonse


PCTVnet kjøper engelsk nettselskap

PC-TV.gif– Consulting UK har spesialisert seg på å bygge opp og drive brukervennlige nettportaler for bedriftskunder som ikke ønsker å utvikle denne kapasiteten internt.

Selskapet leverer et fullservice opplegg der alt fra portalutvikling og konstruksjon av e-commerce løsninger til hel eller delvis drift av systemene inngår, heter det i en melding fra adm. dir. Lars A Skorpen Hansen i PCTVnet ASA.

Consulting UK har hovedkontor i Warwickshire, utviklingsavdelingen er i Sheffield og et eget markeds- og salgskontor åpner snart i London.

Opsjon på oppkjøp
– I første omgang har vi kjøpt 1/3 av selskapet, men har en opsjon på å øke vår andel til 51%. Prisen vi har betalt er jeg forhindret fra å kommentere i detalj, men det er mitt bestemte inntrykk at både kjøpere og selgere er godt fornøyde, kommenterer Skorpen Hansen.

Annonse


Løsninger
Med kjøpet av Consulting UK er PCTVnet i stand til å levere komplette løsninger innen portal og e-commerce området, helt fra tilgjengeliggjøring av internett på TV-skjermen til nasjonal og lokal profilering og personalisering av innhold og tjenester.

– Consulting UK`s produkter og tjenester er basert på Java og Linux, noe som passer som ”hånd i hanske med var egen strategi. På dette området får vi dermed en dobbelt synergi” sier Skorpen Hansen.

Annonse