SjekkeSmartkort

Annonse


Sjekkekortet MatchUp

SjekkeSmartkort

Ed White som driver minnefabrikken Interactive Digital Corporation, selger sjekkekortet MatchUp for 30 dollar fra nettstedet Matchupsingles.com. Kortet, som er et smartkort, blir sannsynligvis snart tilgjengelig i amerikanske barer og klubber. Kortet koster drøye 250 kroner.

Personlighetstest
Før du kan bruke kortet, må du installere PC-programmet HABITS (habits, attitudes, beliefs, interests, traditions, sex) og besvare 96 spørsmål.

Her må du fortelle om dine vaner, trening, punktlighet, ambisjoner, interesser, røyking, og sex.

Annonse
Algoritme beregnerSvarene blir veid, beregnet av en algoritme, og overført til kortet. Algoritmen vektlegger røykere og ikke-røykere forskjellig. Algoritmen tar også hensyn til det, hvis en ikke-røyker ikke bryr seg om at den andre røyker.

Kortet inneholder ikke svarene på de intime spørsmålene. Derfor kan du føle deg trygg hvis kortet skulle bli stjålet.

Som en fjernkontroll
MatchUp-kortet er et smartkort med innebygd infrarød sender/mottaker.Når du er på by’n, er det bare å ta fram kortet, og sende dataene til potensielle partnere som når du bruker fjernkontrollen på tv-apparatet.

Kompatibiliteten blir automatisk beregnet og vist på en skala fra 0 til 100. En score på 75 eller mer, tyder på at dere passer sammen.

Sjekk via GSM-en?
MatchUps suksess avhenger av hvor mange som tar kortet i bruk.
Japanerne har lenge brukt Lovegety, en enklere innretning som varsler sjekkere om at andre Lovegety-brukere befinner seg i området.

I Europa ville vi ikke bli forbauset hvis noen tilbød en mobiltelefonapplikasjon med sjekke-funksjonalitet via infrarøde stråler, eller via trådløse Bluetooth som kommer til høsten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse