Annonse


PCTVnet på handletur

– Consulting UK er et mellomstort engelsk internett-selskap med 12 ansatte design- og utviklingskonsulenter, samt en rekke eksterne programmerere. De besitter en unik teknologi for profilering og personalisering av nettportaler, spesielt tilpasset for bruk på TV, sier Skorpen Hansen i en pressemelding.

Drift
Consulting UK Ltd har spesialisert seg på å bygge opp og drive nettportaler for bedriftskunder som ikke ønsker å utvikle denne kapasiteten internt. Selskapet leverer et fullservice opplegg der alt fra portalutvikling og konstruksjon av ehandels- løsninger til hel eller delvis drift av systemene inngår.

Eier en tredel
– I første omgang har vi kjøpt 1/3 av selskapet, men har en opsjon på å øke vår andel til 51 prosent. Prisen vi har betalt er jeg forhindret fra å kommentere i detalj, sier Skorpen Hansen.

Consulting UK har hovedkontor i Warwickshire, utviklingsavdelingen er i Sheffield og et eget markeds- og salgskontor åpner snart i London.

Annonse


Strategisk kjøp
Oppkjøpet betyr av PCTVnet utvider sin forretningside – eller som de selv sider:

– Vi beveger oss nedover verdikjeden i en retning som flere av våre største potensielle kunder har etterspurt. Når vi nå kan inkludere Consulting UK sine tjenester i vår egen produktportefølje, er vi i stand til å levere komplette løsninger innen portal og e-commerce området, helt fra tilgjengeliggjøring av Internett på TV-skjermen til nasjonal og lokal profilering og personalisering av innhold og tjenester, sier Skorpen Hansen.

Annonse