Annonse


Nå er Nokia 7110 blitt billigere

Det er gjennom en kampanje som Sense kjører hos 123tele at du får kjøpt Nokia-telefonen til 2.490 kroner. Imidlertid forutsetter dette at du også tegner et sense.mobile soho-abonnement. Fordelen er at innmeldingsavgiften ligger på 0,- i kampanjeperioden.

Bare på nett

Noe som gir denne kampanjen en ekstra dimensjon er jo det at den faktisk bare selges gjennom nettet og har ingen fysiske utsalgssteder.

– Vi ser at dette med netthandel kommer og vi mener 123tele har et velutviklet nettbutikk-konsept og det er i den forbindelse at vi selger denne telefon her. Det er bare over nett den selges, sier salgs- og markedsansvarlig, Christian Renås til Wapland.no.

Annonse
– Nettbutikken til 123tele er ikke den største markedskanalen, men det er riktig for brukere som er på jakt etter en high-end-terminal og disse tjenestene, sier han.

Ukjent antall

Når det gjelder hvor mange telefoner Sense legger opp til å selge er ikke Renås fullt så løssluppen med informasjonen.

– Vi har forventinger til denne kampanjen, men vi vil ikke kommunisere noen tall i forbindelse med målsetningen, kommenterer han til Wapland.no når vi påpeker at Motorola vil selge 50.000 t2288-telefoner i løpet av sin påskekampanje.

– Kampanjen er ment å vare frem til påske. Det er et tilgjengelighetsproblem som alltid på 7110 men vi har støvsugd markedet og føler at vi skal klare å gi telefoner til de som vil ha, sier daglig leder i 123tele, Frode Enger.

Tung markedsføring

Selskapene har i løpet av de to første kampanjedagene kjørt inn annonser i både Dagens Næringsliv og VG, men det er ikke slutt der. De regner med å kjøre tungt på annonsering helt frem til påsken. Og ting tyder på at markedsføringen lønner seg.

– Det har vært et voldsomt trykk her i dag. Vi annonserer også andre modeller (Nokia 9110 og 3210, red. anm.) men det er 7110 som er telefonen – hele 90 prosent har spurt om denne telefonen per i dag, sier Enger.

– Vi har satt oss noen mål, men det er litt farlig å gå ut med noen tall for det blir litt fingeren i været, men etter en dag og noen timer så er vi godt fornøyd. Vi ligger bra an, selv om vi regner med at det store trykket kommer i dag og i morgen, sier Enger da vi prøver å få noen tall ut av den andre parten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse