Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nå er Nokia 7110 blitt billigere

Prisene på waptelefonene har vært blant de viktigste ankepunktene for at folk ikke har kjøpt terminaler. Nå kan du imidlertid få kjøpt den populære 7110-telefonen til under 2.500 kroner.

Det er gjennom en kampanje som Sense kjører hos 123tele at du får kjøpt Nokia-telefonen til 2.490 kroner. Imidlertid forutsetter dette at du også tegner et sense.mobile soho-abonnement. Fordelen er at innmeldingsavgiften ligger på 0,- i kampanjeperioden.

Bare på nett

Noe som gir denne kampanjen en ekstra dimensjon er jo det at den faktisk bare selges gjennom nettet og har ingen fysiske utsalgssteder.

– Vi ser at dette med netthandel kommer og vi mener 123tele har et velutviklet nettbutikk-konsept og det er i den forbindelse at vi selger denne telefon her. Det er bare over nett den selges, sier salgs- og markedsansvarlig, Christian Renås til Wapland.no.

– Nettbutikken til 123tele er ikke den største markedskanalen, men det er riktig for brukere som er på jakt etter en high-end-terminal og disse tjenestene, sier han.

Ukjent antall

Når det gjelder hvor mange telefoner Sense legger opp til å selge er ikke Renås fullt så løssluppen med informasjonen.

– Vi har forventinger til denne kampanjen, men vi vil ikke kommunisere noen tall i forbindelse med målsetningen, kommenterer han til Wapland.no når vi påpeker at Motorola vil selge 50.000 t2288-telefoner i løpet av sin påskekampanje.

– Kampanjen er ment å vare frem til påske. Det er et tilgjengelighetsproblem som alltid på 7110 men vi har støvsugd markedet og føler at vi skal klare å gi telefoner til de som vil ha, sier daglig leder i 123tele, Frode Enger.

Tung markedsføring

Selskapene har i løpet av de to første kampanjedagene kjørt inn annonser i både Dagens Næringsliv og VG, men det er ikke slutt der. De regner med å kjøre tungt på annonsering helt frem til påsken. Og ting tyder på at markedsføringen lønner seg.

– Det har vært et voldsomt trykk her i dag. Vi annonserer også andre modeller (Nokia 9110 og 3210, red. anm.) men det er 7110 som er telefonen – hele 90 prosent har spurt om denne telefonen per i dag, sier Enger.

– Vi har satt oss noen mål, men det er litt farlig å gå ut med noen tall for det blir litt fingeren i været, men etter en dag og noen timer så er vi godt fornøyd. Vi ligger bra an, selv om vi regner med at det store trykket kommer i dag og i morgen, sier Enger da vi prøver å få noen tall ut av den andre parten.