Annonse


Jobpilot jakter Stepstone

Jobpilot ønsker ikke å konkurrere mot de vanlige arbeidsmarkedsetatene, men satser mer spesialisert.

Jobpilot vil være best
Det er bare noen måneder siden Jobpilot etablerte seg i Norge, men selskapet er den private jobbformidler på nett, som har best fotfeste i Tyskland, ifølge daglig leder i Jobpilot.no, Robert Perz til ITavisen.no.

Tyskland forventes å få den store Internett-boomen i løpet av dette året, noe som kan bety en formidabel økning i antall brukere for Jobpilot.

– Vi er mer nisjepreget enn Stepstone og flere av de andre private aktøren. Våre annonser er mer utfyllende og spesialiserte, sier Perz. Han påpeker at de ikke skal konkurrere med de offentlige arbeidsformidlerne, men henvender seg mer mot den bevisste jobbsøker og –tilbyder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse