Need for speed

Annonse


Jappespill for alle penga

Need for speedBilspillet Need for Speed har alltid vært ett av de beste. Det har gitt oss muligheten til å kjøre Lamborghini, BMW, Mercedes og andre berømte biler som ikke bare ser ut som originalen, men som også oppfører seg som den.

Velg mellom 80 modeller
Etter å latt oss teste kjøreegenskapene til en rekke bilmerker og modeller, konsentrerer Electronic Arts seg nå om ett legendarisk bilmerke.

I Need for Speed 5: Porsche Unleashed kan du oppleve hvordan den berømte bilen har utviklet seg gjennom 50 år.

Du kan velge mellom 80 modeller; fra Porsche 356 fra 1948 til 911 GT3 og nye 996 Turbo.

Annonse
”Mekk” på en Porsche
Spillet har kjør-og-tut-modus, testkjører-modus og bileier-modus. Morsomst er testkjører-modusen, der du kjører på baner, og senere i bygater med politiet i helene.

Mest spennende er modusen der du ”eier” klassikeren Posche 356, som du reparerer og oppgraderer. Delene ”kjøper” du fra Porches delekatalog med 700 deler!
Senere kan du selge den gamle bilen, og kjøpe en ny.

Kappkjøring på Autobahn
Du kan kappkjøre med opptil syv motstandere i samme bilmodell, andre modeller, eller andre biler fra samme periode.

Spillet simulerer hvordan sjåførens hode beveger seg i bilen. Hodet bøyes lett bakover når du kjører opp en bakke, og du ser hånden ”din” på girspaken.

Kappkjøringen foregår på europeiske veier med praktfulle, grafiske detaljer. Hvis du får sjansen til det, kan du ta en snarvei fra Autobahn.

Virkelighetstro grafikk
Den nye grafikkmotoren gir fremragende 3D-grafikk, og spilldesignerne har fått med seg alle detaljer: Overflater i lakk og krom er til forveksling lik virkeligheten. Under panseret ser du en autentisk motor som låter akkurat som originalen når den starter.

Det er bare å åpne bildøren, og sette deg inn.

Need for Speed 5: Porsche Unleashed som lanseres torsdag, er en lekkerbisken for alle bilentusiaster.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse