Annonse


GiBud på wap

– GiBud skal være en av de ledende aktørene i auksjonsmarkedet fremover. Vi er derfor tidlig ute med å tilby tjenesten vår via wap, sier Stian Thrane, Markedssjef i GiBud i en pressemelding fra selskapet.

Vil ha helgebrukere

– Vi har sett at hovedaktiviteten på våre auksjonssider har vært fra mandag til fredag. Vi håper på sikt å mobilisere auksjonsinteresserte også i helgene. Med tilgjengelighet via mobiltelefon håper vi å nå publikum uavhengig av ukedag og tid på døgnet, sier Thrane.

Wapland.no har testet tjenesten til GiBud og den er enkel å bruke, men den gir deg bare mulighet til å se på nye auksjoner og kampanjer. Dersom du har lagt inn bud på et av produktene i databasen, kan du følge med på auksjonsutviklingen via WAP-telefonen.

Annonse


Du kan også sjekke hvordan situasjonen er på auksjoner som stenger om kort tid. GiBud har i tillegg en søketjeneste som gjør at du kan lete deg frem til det produktet du ønsker opplysninger om, men det viktigste av alt – muligheten til å legge inn nye bud – er ikke lagt inn i tjenesten.

Du kan prøve den nye waptjenesten til GiBud på wap.gibud.no

Nummer en

Thrane og GiBud må uansette nøye seg med å være nummer to i markedet. yaTack lanserte nemlig en wapversjon av sin auksjonstjeneste helt i begynnelsen av mars måned.

– I begynnelsen er nok denne tjenesten for spesielt interesserte, men på sikt tror vi wapteknologien vil bli svært viktig for selskaper som opererer innenfor internetthandel, sa adm. direktør Hans Christian Qvist i yaTack.com da de lanserte sin tjeneste.

Annonse