Annonse


Linux for e-handel

I går meldte Red Hat at deres versjon 6.2 av Linux er ferdig. Versjonen kan allerede være klar for nedlasting, men er ikke tilgjengelig hos forhandlerne før 10. april, skriver ZDnet.

Enklere installasjon
Red Hat 6.2 skal være svært enkel å installere og teknikken er tilpasset bedrifter, som ønsker å ta i bruk Linux som plattform innen e-handel.

Det finnes tre versjoner av Red Hat Linux 6.2. I Professional Edition inngår blant annet 30 dagers brukerstøtte på Apache, 90 dagers brukerstøtte via e-post og CD-plater med programvarer. Denne versjonen innholder også støtte for å bruke kreditt-kort.

Deluxe Edition og Standard Edition er noe enklere versjoner med færre CD-plater og begrenset støtte.

Annonse


Partisjonering unødvendig
Den siste modellene er en forbedret versjon med enklere installasjonsrutiner. Den inneholder også en vesentlig endring. Utgaven kommer med muligheten til å installere uten å fjerne det gamle operativsystemet på DOS/Windows-baserte maskins.

Det innebærer at brukere trygt kan utprøve Red Hat Linux, uten at et eksisterende Windows-systemet forsvinner. Det har også vært mulig tidligere, men risikoen for et forsvinningsnummer var tilstede. Denne versjonen skal imidlertid være idiotsikker.

Annonse