Bjørn B. Brøndbo

Annonse


NetCom blør kraftig

Bjørn B. Brøndbo– Det er uheldig at flere ledere har valgt å slutte i løpet av kort tid. De siste oppsigelsene er vel et eksempel på at ”dårlige nyheter” har en tendens til å komme i flokk og følge, sier adm. direktør Terje Christoffersen i NetCom i en noe uvanlig åpen en pressemelding.

Alvorlig
Det er uten tvil en meget alvorlig situasjon NetCom har havnet oppe i. Det ser neppe pent ut for verken kunder eller aksjonærer at fire toppledere slutter på kort tid.

For en uke siden forlot både informasjonsdirektør Per Bjørkum, markedsdirektør Mikal Rohde og juridisk direktør Stein Ove Gordner selskapet. Nå, tirsdag 28. mars er det internettdirerktør Haakon Klæbo som slutter.

Sistnevnte har da også bare vært i NetCom-huset siden 1. januar i år.

Annonse


Ny mann inn
Sondre Aarrestad (33) er ansatt som ny Internett-direktør.

Han har vært ansatt som systemsjef i NetCom i to år. Aarrestad har vært ansvarlig for NetComs WAP-utvikling, og en rekke verdiøkende trådløse tjenester. Et eksempel er brusautomaten hvor man betaler brusen med mobiltelefonen. Aarrestad overtar som internett-direktør fra i dag.

– Nå må vi bevise at vi er på hugget, også på mobilt internett, sier Aarrestad i en kommentar.

Haakon Klæbo ønsker i følge en pressemelding fra NetCom nå å starte et skandinavisk inkubator-selskap, primært for mobile internett-gründere.

Annonse