Annonse


Purple Software satser mobilt

Psion er nest størst på PDA i Norge, og dermed kan flere tusen nordmenn om kort tid ta i bruk WAP, uten at de behøver å knote seg gjennom sidene på en liten mobiltelefon, eller sitte lenket til kontorpulten med en Internett-tilknyttet PC.

Purple Software er et av Europas fremste softwareselskaper for PDA-markedet, og har samarbeidet med Dynamical System Research (DSR), et ledende selskap innen mobilt Internett teknologi.

Purple Software innarbeider grunnleggende wapteknologi fra DSR i det de beskriver som ”et intuitivt nettleserdesign beregnet for kommunikatorprodukter drevet på Symbians plattform”. Den første versjonen vil være på markedet i mai, og teknikken vil trolig bli innarbeidet som en naturlig applikasjon på kommende kommunikatorer fra Psion.

Dr Janko Mrsic-Flöge, administrerende direktør i DSR sier partnerskapet med Purple på sikt vil gi en rekke nye produkter rettet mot markedet for trådløs kommunikasjon.