Annonse


Nok en avis kommer med wap

– Fædrelandsvennen vil være en viktig innholdsleverandør i nye medier. Det er årsaken til at vi er tidlig ute med å lansere en waputgave av Fædrelandsvennen, sier fungerende leder for Fædrelandsvennens nettavis, Arne Roger Janse i en pressemelding fra selskapet.

50 nyheter

Fædrelandsvennens waptilbud består foreløpig av de 50 siste sakene innen kategoriene nyheter, sport, kultur, økonomi og Kristiansand. Tilbudet vil i løpet av kort tid bli utvidet med flere kategorier, som andre kommuner og fotball.

– Dette er først og fremst en ny tjeneste til våre lesere. Nå er man ikke lenger avhengig av tilgang til en datamaskin for å holde seg oppdatert på siste nytt fra Sørlandet. En waptelefon gjør samme nytten, sier Janse.

Les nyhetene fra Fædrelansvennen på wap.fedrelandsvennen.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse