Annonse


Spansk for Telenor

Telenor Media går sammen med spanske Grupo Godó om et nytt selskap – Guías de Ciudad.

Familieselskap
Grupo Godó betegnes som et familieeid multimediaselskap. Selskapet gir ut en av Spanias største aviser “La Vanguardia”, som kommer ut i Barcelona. Grupo Godó har interesser innen dagsaviser, radio, TV, magasiner, Internett og kataloger rettet mot bedriftsmarkedet.

I 1998 hadde selskapet omsetning på ca. 3 milliarder norske kroner

Posisjon
– Et joint venture med Grupo Godó er svært interessant i forhold til vår andre virksomhet i Spania, og det kommer helt klart til å styrke vår posisjon i det spanske markedet, sier adm. dir. i Telenor Media, Peter Darpö i en melding fra selskapet.

Rike muligheter
Telenor gir fra før av ut lokalkatalogen Tu Distrito i distrikter rundt i hele Spania. Den har hatt et opplag på 4,5 millioner i hele Spania. Bare i distriktet Barcelona bor det 4,6 millioner.

Annonse
Katalogen – Tu Distrito – vil bli utgitt i Barcelona, Madrid, Sevilla og Valencia.

Det felles selskapet, som får navnet Guías de Ciudad, vil ha behov for opptil 50 selgere. Produksjon, IT, markedsføring og administrasjon vil håndteres av Telenor Media. Telenor vil eie 50 prosent av det nye selskapet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse