HP Digital Sender

Annonse


E-postmaskin fra HP

HP Digital SenderE-postmaskinen HP Digital Sender 8100C forvandler papirstabler til e-post, lik en faksmaskin som forvandler papirstabler til faks. E-postmaskinen skanner lynraskt sidene, konverterer dem til PDF eller TIFF, og sender filene i sort/hvitt eller farger som e-post-vedlegg.

Arkiverer papirdokumenter
– I Norge brukes Digital Sender dessuten ofte til å skanne papirdokumenter for utskrift, eller for intern dokumentdistribusjon, eller for arkivering i databaser (dokumentlagringssystemer), sier Rune Vintervoll hos HP Norge til ITavisen.

Digital Sender er meget tidsbesparende.

Leveringsklar billigutgave
Det er lenge siden den første Digital Sender. Torsdag denne uken lanserte HP Norge nye Digital Sender 8100C, som er en videreutviklet ”billigutgave”.

Annonse
Maskinen er nå leveringsklar. Norsk listepris er 14.000 kroner pluss moms, men det er 3.000 kroner høyere enn det HP sentralt opererer med.

Skanner ark, bøker og blader
HP Digital Sender kobles enkelt til datanettverket, men krever en nettverksfaksløsning i tillegg.

Deretter er det bare å legge arkene i den 25-siders automatiske dokumentmateren. En bok eller et blad kan legges på den innebygde flatskanneren. Formatet er A4.

Synkroniserer adresser
Digital Sender kan importere og synkronisere adressebøker fra Lotus Notes, Microsoft Exchange og andre databaser, eller du kan taste inn adresser og numre ved hjelp av maskinens vesle tastatur. Deretter velger du sending per e-post eller faks, velger sort/hvitt, farge eller fotokvalitet, og klikker på Send.

Det vesle innebygde tastaturet har en overraskelse på lager: Backspace-tasten er plassert der Enter-tasten vanligvis er!

Bli kvitt papiret!
HP Digital Sender 8100C komprimerer filene og sender dem som TIFF, PDF eller som faks, avhengig av hva mottakeren foretrekker.

Norsk næringsliv bruker fortsatt mye faks. Med Digital Sender kan de konvertere papirdokumenter til data på en effektiv måte.

E-post er dessuten sikrere: Da ender ikke meldingene i en faksmaskin i korridoren, der alle kan lese korrespondansen.

Mye bedre enn Mopier
HP leverer mange alt-i-ett-maskiner som både kan skanne, skrive og fakse, men Rune Vintervoll mener at Digital Sender er dem overlegen:

– HP Mopier kan f.eks. ikke sende faks via en internettfaksleverandør, ikke skanne i farger, ikke skanne direkte til database eller til bestemt filområde på serveren, sier han.

Digital Sender er allsidig og praktisk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse