Nomad II MP3

Annonse


Verdens beste MP3-spiller

Nomad II MP3Den første Nomad-spilleren skilte seg fra hopen med sin integrerte radio og diktafon. Nå kommer nye Nomad II, som i tillegg også er utstyrt med USB-tilkobling og fremragende hodetelefoner med fjernkontroll.

Nomad II har nytt design, og spilleren er ikke bare lekker å se på, – den har også krystallklar lyd. Musikken avspilles fri for sus som hos konkurrenten Diamond Rio 500.

Supre hodetelefoner
Nomad II følges av snertne hodetelefoner med en bøyle som festes bak nakken, i stedet for over hodet. En fjernkontroll på ledningen justerer volum, spiller og spoler, mens selve spilleren ligger i lomma.

Diktafonen fungerer også utmerket, og opptakene kan lett overføres til PC-en.

Annonse


MusicMatch Jukebox
Nomad II følges av programvare som raskt finner fram til MP3-filene på harddisken, og overfører dem via USB. Creative Labs har vedlagt proffversjonen av MusicMatch Jukebox som ripper CD-er og koder låter ved 128 kbps.

Bare 64 MB minne
Nomad II leveres med et 64 MB SmartMedia-kort, men mangler i motsetning til Diamond Rio 500 plass for ekstrakort. I så fall må du ta med deg et kort i lomma. I Norge koster 32 MB SmartMedia-kort gjerne 1000-1300 kr og 64 MB 2500 kr, inklusive moms.

Lanseres fredag
Computers.com mener at Nomad II foreløpig er den beste MP3-spilleren på markedet. Når den lanseres fredag 24. mars, er prisen i USA 2700 kroner, men noen forhandlere vil tilby den 500 kroner rimeligere. I tillegg kommer amerikansk eller norsk moms, pluss frakt.

Diamond Rio 500 fås kjøpt per postordre til 2900 kr med moms.

Bedre enn Rio 500?
Mange har regnet Diamond Rio 500 som den beste MP3-spilleren på markedet. Den blir levert med 64 MB minne, som kan utvides til 96 MB.

Programvaren RioPort Audio Manager er en fornøyelse å bruke og USB-porten ga lynrask overføring. Men Rio 500 mangler radio, diktafon og adresseregister, slik de andre nye MP3-spillere, og MP3-spilleren har heller ikke strømadapter.

Derfor seiler Nomad II nå opp som en meget sterk konkurrent.

Annonse