Annonse


Nå kommer wapreklamen

Det er reklameselgerne i 24/7 Media som i samarbeid med Media 21 og 365 Corporation har laget reklamekampanjen for Football365s wapside. Reklamen vil bestå av en tekstlink som sender leserne videre til fotballsiden.

Viktig verktøy

Reklamekampanjen er nok en vei fremover for å kommunisere med konsumentene. Wap har blitt identifisert som en nøkkelplattform i fremtiden. Vi vil være i forkant av denne teknologien, fordi vi ser at den kan være blant de viktigste verktøyene for å sende trafikk til våre sider, sier markedsdirektør Pramesh Chauhan i 365 Corporation.

– Dette er en liten bit av historien. Snart vil det være flere mennesker koblet til waptelefoner enn til Internett. Vi regner med at wapmarkedet kommer til å ta seg opp veldig raskt, sier salgsdirektør Mark Nall i 24/7.

Annonse
Tre land

Reklamelinken vil bli brukt til å kjøre innhold mellom wapsiter og over flere wapnettverk. Kampanjen vil være på markedet i fire uker på waptjenester i Finland, Danmark og Storbritannia.

I forbindelse med lanseringen av ITavisen.no sin waptjeneste ble en av verdens første wapreklamer solgt inn. Dette var en informasjonstekst som promoterte det norske selskapet Mobildata.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse