Annonse


Manu.com på børs?

Nettstedet manutd.com er sentralt i klubbens vurderinger om hvordan tjene penger på nettet, skriver den britiske avisen The Guardian. Børsnotering er et aktuelt alternativ.

Interessenter
En av de sentrale ideene er å vise kamper på nettstedet mot betaling, og en hel rekke store IT-selskaper flokker til den potensielle gullgruven. Microsofts MSN-tjeneste skal være interessert, likeså sports-nettjenesten Sportal. Også tidligere BSkyB-sjef Mark Booth har vært i kontakt med klubben.

Ifølge avisens kilder er klubben beredt til å “tenke radikalt” om hvordan utnytte sine nett-fortrinn. Men kildene understreker også at planene er på et tidlig stadium og at det er usannsynlig at det vil skje noe konkret før forhandlingene om kringkastingsrettighetene til britisk toppdivisjon er i havn i sommer.

Origo

Annonse