Rohde, Mikal

Annonse


Dobbel NetCom for TelePluss

Rohde, MikalSom ITavisen skrev tirsdag denne uken, så ble det i går torsdag altså klart at Mikael Rohde går til TelePluss.

På et styremøte i Telepluss torsdag ble det klart Mikael Rohde blir ansatt som ny adm. direktør i selskapet. Ex-NetCom-sjef Gert Munthe med på å ta avgjørelsen som styreformann i TelePluss.

Dette bekrefter avtroppende adm. direktør Arild Grønstad til ITavisen. Han skal selv fortsette i TelePluss som leder for aktiviteten innen Internett og web-casting. Grønstad vil fortsatt ha sentrale administrative funksjoner.

– Vi har skaffet oss den mest kompetente ledelsen vi kunne få, sier Grønstad til ITavisen.

Annonse


Ikke strid med NetCom
Tidligere har NetCom og TelePluss kranglet i retten om sistnevnte selskap sin call-back-løsning.

Men nå er krangelen over – de to selskapene blitt enige. I løpet av sommeren skal TelePluss levere egne SIM-kort slik at deres kunder skal kunne ringe på NetComs nett. Dermed blir TelePluss en fullverdig mobiltilbyder.

To fra NetCom
Når Mikael Rohde vil tiltre er ennå ikke klart, i hvert fall ikke offentlig. Men Grønstad opplyser at det kan skje ”innen kort tid”. Etter det ITavisen erfarer kan det betyr i løpet av april/mai.

TelePluss har også fått med seg Øystein Eriksen fra NetCom, som får jobben som markedsdirektør.

Men selv om NetComs toppsjef, Terje Christoffersen, mister to av sine medarbeidere, er han sikkert fornøyd med at striden med TelePluss er bilagt og at han vil få mer ringetrafikk i sine egne nett gjennom partneravtalen.

Annonse