Annonse


Wap-nettverk for tenåringer

Bolt, et innholds- og e-handelsnettverk for tenåringer, var ventet å gå på børs i USA i forrige uke, men dette skjedde ikke, uvisst av hvilken grunn. Selskapet har heller ikke kommentert hendelsen. Selv om dette har blitt utsatt jobber Bolt fortsatt i full fart med sine planlagte produktlanseringer.

Overalt

På tirsdag viste Silicon Alley-selskapet (Silicon Alley er østkysten svar på Silicon Valley, og er lokalisert rundt Manhatten-området) frem sin nye tjeneste, BoltEverywhere.

Som navnet kanskje tilsier er dette en trådløs tjeneste som gjør at Bolts medlemmer kan bruke mobile terminaler til å få tilgang til selskapets meldingsapplikasjoner og personlige innhold.

Annonse
Også på WAP

I tillegg lanserte Bolt en wap-basert versjon for tenåringer som bruker wap-mobiler. Den nye teknologien wap tilbyr Bolt-medlemmene toveis trådløs kommunikasjonsmuligheter til å få forbindelse med andre tenåringer på Bolt, skriver atnewyork.com.

– Bolts medlemmer sender over 100.000 beskjeder, spørsmål og svar til hverandre hver eneste dag, sier adm. direktør Dan Pelson i Bolt.

– Med BoltEverywhere kan våre brukere nå øke sitt behov for hyper-kommunikasjon fra web til mobiltelefoner eller andre trådløse terminaler, fortsatte han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse