Annonse


Snerten lomme-PC fra Psion

Psion revo kan godt kalles en krympet utgave av S5mx. Den har samme prosessor, de samme applikasjonene og samme tastatur (riktig nok skalert ned til å passe på revo). Skjermen er ved normale lysforhold minst like lettlest som på S5mx, til tross for at størrelsen altså er mindre (480×160 punkter mot 640×240).

Mange gode applikasjoner

Sammenbrettet måler maskinen 157x79x18mm. Dermed er den bare litt større enn de tastaturløse PDA-ene fra hovedkonkurrenten Palm. Men i motsetning til Palm, byr Psion på qwerty-tastatur, tekstbehandling og regneark.

Dessuten inneholder maskinen internett-browser, e-mailprogram og spill. Innbygget er også et hendig lite program som lar deg organisere simkortet i mobiltelefonen din.

Lekkert design

Designet er i sølv og marineblått, uten det firkantede preget vi har sett hos en del av konkurrentene. Og med en vekt på 200 gram er dette en maskin du uten problemer kan bære i brystlomma. Å beskrive maskinen med få ord er ikke enkelt, men den er i alle fall søt!

Annonse
Ikke CompactFlash

For en som er vant til å bruke Series 5mx eller Ericsson MC218 blir revo likevel ikke helt det samme. revo har et minne på 8M RAM, storebrødrene har det dobbelte. I tillegg kan minnet på S5mx og MC218 utvides med CompactFlash, revo har ingen slike muligheter. På revo kan du heller ikke skifte batterier under veis. Det oppladbare batteriet er innbygget, og du har ingen mulighet til selv å bytte dette (med fullt ladet batteri har revo en brukstid på om lag 14 timer).

Populært produkt

Psion revo kom på markedet i 1999, og ifølge tall fra InCom, som representerer Psion i Norge, ble det før nyttår solgt 4.379 revo’er her til lands. Så langt i år har antallet passert 2.000. PDA markedet er i sterk vekst, og økningen fra 1998 til 1999 var for Psions vedkommende på hele 87%.

Psion har priset revo til 4.990 kroner. Du kan også kjøpe den sammen med mobiltelefonen Siemens s25. Da koster hele pakken 6.990,-.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse