Rosengren, Björn

Annonse


IT-proposisjon utsatt

Rosengren, Björn

Rosengren har på forhånd lovet, at proposisjonen blant annet skal gi svar på hvordan IT-infrastruktueren skal bygges ut med bredbånd i hele Sverige.

En pressekonferanse var varslet om proposisjonen, og om Telias framtid. Offisielt er det motstand fra Miljöpartiet og Vänstern som fikk Rosengren til å kapitulere. Uoffisielt skyldes utsettelsen protester fra sosialdemokratene i Riksdagen, som mente de ikke hadde sett godt nok på planene.

Intern strid
Noe av innholdet i proposisjonen har lekket til media. Lekkasjen som hittil har vekket mest oppmerksomhet, er forslaget om skattefradrag for selskap og privatpersoner som har kostnader for oppkobling til Internett, skriver ComputerSweden.

I følge opplysninger som ComputerSweden sitter på, funderer regjeringen å innføre avdragsfrihet opp til et visst nivå, noe bredbåndselskapene er meget fornøyde med.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse