Annonse


Ta loven i egne hender

Ved å gå på Lowzow & Cos WAP-sider kan du få tilgang til Aksjeloven og Allmennaksjeloven fra din WAP-terminal. Tjenesten ble gjort tilgjengelig sist helg.

Eneste i sitt slag

Advokatfirmaet selv hevder de er det eneste av sitt slag som har egne WAP-sider i hele Norge. Ja, kanskje i hele verden. Men de aller fleste WAP-tjenester er mer eller mindre unike for tiden.

Likevel er det litt spesielt at en lovtekst som går over 112 sider i lovsamlingen legges ut for alle med WAP-terminal.

Annonse
– Vi tror det er en nyttig tjeneste spesielt i disse generalforsamlingstider. De fleste som er engasjert i et AS på en eller annen måte, og det blir stadig flere, kan slå opp mens de sitter i møte eller er på generalforsamling for eksempel, sier Jan Sandtrø i Lowzow & Co til Wapland.no.

Prøveprosjekt

Erfaringen Lowzow & Co har gjort i forhold til hvilke lover folk gjør mest bruk av, viser at det er nettopp Aksjeloven. Det er også grunnen til at selskapet har kjørt i gang dette som de kaller et prøveprosjekt.

– Vi regner med at Lovdata kommer til å legge ut lovtekster bare de får snudd seg. Det er enorm jobb å legge ut og oppdatere en slik tjeneste, sier Sandtrø.

Brukervennlig?

Overfor Wapland.no hevder han at selskapets WAP-tjeneste er brukervennlig og at man ikke trenger å være spesielt godt kjent med aksjeloven for å ha nytte av tjenesten.

Du kan sjekke hvor bra tjenesten er ved å logge deg på wap.lowzow.no fra din mobile terminal.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse