Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Statlig av StepStone

Tidligere har bare kongelige og regjeringer kunnet foreta utnevnelser. Dot.com-økonomien har endret på dette. Det private rekrutteringsselskapet StepStone har utnevnt Caroline Le Bigot til salgsdirektør.

Giles Clarke, StepStone
I en offisiell meddelelse fra StepStone heter det:

Caroline Le Bigot vil i sin nye stilling bli basert i Paris.

Giles Clarke, administrerende direktør i StepStones kommenterer hennes ansettelse:

– Det gleder meg å ønske Caroline velkommen til StepStone, hvor hennes kompetanse og kapasitet vil videre styrke vår allerede imponerende ledergruppe. Carolines erfaring og pågangsmot vil bidra sterkt i vårt mål om styrke posisjonen som den ledende Europeiske portalen for rekruttering.

Europeisk samarbeid
Caroline Le Bigot får ansvar for å viderutvikle StepStones tilbud i Europa. Blant annet skal det utvikles et støtteapparat for kunder og salgssystemer for å dra nytte av Internett.

Le Bigot har 15 års erfaring fra salg- og markedsføring i IT-bransjen. Hun startet i Apple, men kommer nå fra Gemplus, der hun hadde ansvaret for selskapets virksomhet i Syd-Europa, Midtøsten og Afrika.