Ericsson R310

Annonse


Slank modell i Goretex

Ericsson R310R310s er navnet på Ericssons nye fritidstelefon. Den kommer i fargene oransje, marineblå, grønn og gul, og er designet for å tåle tøff bruk.

Det er usikkert når R310s kommer i butikkene, men kjenner vi Ericsson rett kan det ta sin tid. I mellomtiden gir Wapland.no deg en pekepinn på hva du har i vente.

Snerten liten dame
R310s er en snerten liten dame. I alle fall har den mye til felles med den moderne kvinne, veldreid og fargerik som den er. Dessuten har den silikoninnlegg, og trykker du på de rette knappene får du klokker til å ringe. Der stopper imidlertid likheten, for Ericsson R310s har stemmestyring, og gjør det du ber den om…

Allværstelefonen
Ericsson har altså valgt å benytte samme software i denne telefonen som de gjorde det i den langt mer futuristiske T28s. Det betyr at du i tillegg til stemmestyring også får et mye bedre brukergrensesnitt en du gjør på R250s.

Annonse
Sammenligningen er imidlertid ikke helt rettferdig. Selv om begge telefonene har gummipakninger og er utstyrt med membraner fra Gore, så er ulikhetene flere enn likhetene. R310s er en allværstelefon for massene, mens R250s er arbeidsjernet for håndverkere og andre som trenger enn robust telefon.

Dårlig utnyttet display
R310s har dobbelt så stort display som T28s, men det betyr i denne sammenhengen svært lite. Displayet er dårlig utnyttet, og du får ikke mer informasjon på R310s enn du gjør i myntinnkastet på T28s. På toppen er R310s sitter en haifinneformet antenne. Denne er gummiert, og skal tåle store påkjenninger.

Telefonen er for øvrig overraskende lett, og ser ikke ut til å ha tatt skade av et kortere opphold under vann. Kanskje en telefon for båtfolket? Vel, flyter gjør den i alle fall ikke.

Vi kommer tilbake med en grundig test av R310s senere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse