Christoffersen, Terje

Annonse


– Ikke opprør i NetCom

Christoffersen, Terje– Det er ingen felles grunn til at de fire slutter, men ulike årsaker til at det skjer, sier Terje Christoffersen.- I denne verden hører det til livets lov at lederene skifter beite.

– NetCom er nå et etablert selskap med 500 ansatte og 3/4 millard kroner i omsetning. Vi skal både beholde og utvikle eksisterende kunder og få nye. Det er klart at NetCom ikke er det samme gründerselskapet som da flere av de som nå slutter begynte.

– Topplederene i NetCom har hatt ganske fete opsjonsordninger. Var dagens opsjoner ikke nok?

– Opsjoner alene er ikke nok. Vi vil fortsette dagens opsjonsordninger som en del av totale lønnspakker for de enkelte lederne, sier Christoffersen

Annonse
Bjørkum til Monsen
– Jeg har vært fire år i selskapet. Det har vært en spennende, lærerik og utfordrende periode. Jeg fant nå tiden moden til å skifte beite og går nå til informasjonsbyrået GCI Monsen der jeg blir partner. Monsen har mange store og spennende kunder som jeg gleder meg til å jobbe med, sier avtroppende informasjonsdirektør Per Bjørkum.

Internett-selskap
Både juridisk direktør Stein-Ove Gordner og personaldirektør Torill Gråberg går til et Internett-selskap under oppstart. Gordner er den som har vært i NetCom lengst. Han har vært i selskapet i seks år og har ikke minst i den offentlige debatten frontet NetCom sterkt.

Det har ikke lyktes oss å få tak i Mikal Rohde foreløpig. Olav Madland som kommer fra salgsdirektørjobb i Alcatel vil bli markedsdirektør for bedriftsmarkedet og Terje Christoffersen vil selve lede privatmarkedet i 6-8 måneder.

Christoffersen sier han nok etter hvert vil ansette nye informasjonsdirektør etter Per Bjørkum.

Også Alcatel tappes
Det er ikke bare Olav Madland som slutter i Alcatel. Det gjør også en annen nøkkelperson, Rolf Spilling som går til Telenor Nextel. Også Alcatel opplever nå en formidabel lederflukt.

Som kjent mistet Telenor Mobil i slutten av fusjonsprosessen både adm. dir. Stig Herbern og salgsdirektør Per Jahren. Nylig meldte også produktdirektør Knut Oppegård overgang til Tele1 Europe.

Fluktasjonen i lederjobbene i bransjen synes å ha blitt kraftig forsterket de siste månedene. Flere nye selskaper som Utfors, Bredbåndsbolaget, Formus, Site og BroadNet står i ferd med å ansette toppledere. Vi er temmelig overbevist om at flere av dem vil bli hentet hos eksisterende store teleselskaper.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse