Jan Erik Range

Annonse


Brodin går i Fast

Jan Erik RangeAdm. dir Stein Onsrud i Opticom gikk av tidligere i år etter uenighet med selskapets styreleder Thomas Fussel. Da gikk Fussells kompanjong Robert Keith inn i ledelsen av Opticom. Fussel overtar nå selv toppjobben i Fast.

Konsolidering
– Selskapet forandrer seg kraftig. Vi trenger en person som kan bruke nok på selskapet. Espen var ikke forberedt på å bruke nok tid, sier Fussel i en kommentar til Nettavisen.

Datterselskap
I en melding fra selskapet heter det at Brodin har bestemt seg for at han skal bruke mindre tid på reiser, og mer tid hjemme. Det heter videre at Brodin ønsker å søke andre muligheter, og for en tid minske arbeidsbyrden han har hatt de tre siste årene. Han har akseptert å sitte i styret på Fasts datterselskap FileFlow.

Thomas Fussell roser Brodin for å ha gjort en utmerket jobb i å gjøre Fast til en av Norges ti største selskap i form av markedsverdi.

Annonse
Mot
Fast har blant annet gjort avtaler med amerikanske Lycos.
– Schibsted ble for små for oss, sa Brodin den gangen. Han har markert seg med vilje og evne til å finne interessante partnere, og mener norsk næringsliv har mye å lære av hurtigheten hos det amerikanske næringslivet.

Et eksempel er at Microsofts Steve Ballmer var på tråden etter at han fikk en e-mail fra da relativt ukjente Fast og Brodin for to år siden. Forbausende få norske bedriftsledere viser det samme pågangsmotet.

Fussel overtar som konsernleder i Fast 1. april, og fortsetter også som styreformann.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse