Interres

Annonse


Axes vil reise til suksess

InterresNorske AXES Network Computing sitter med teknologien de tror kan revolusjonere deler av reisemarkedet. Teknologien ble utviklet av det afrikanske selskapet Res-Web, og gjør at man slipper alle mellomleddene i hotellbestilling.

Bookingsystemet er sanntidsbasert, med en teknologien basert på en API svitsj og direkte integrert med hotellenes. Med tjenesten til AXES blir bestillingene tilrettelagt i et felles grensesnitt og oppdateringen skal skje kontinuerlig.

Interaktivitet
– Bookingsystemet skaper interaktivitet med det enkelte hotellsystem. Den enkelte bruker taster inn sin bestilling. I løpet av kort tid får man bekreftelsen og et referansenummer, sier gründer og adm. direktør i AXES, Jappe Kjær.

– Selv om hotellbestilling i dag skjer over Internett, foregår flere ledd manuelt. Med vår teknologi vil de fordyrende mellomleddene forsvinne, sier Kjær. AXES tilrettelegger bestillingene av hoteller i et felles grensesnitt

Annonse
Australia for tur
AXES har etablert nettstedet Interres.no og har foten innenfor i det norske bedriftsmarkedet i tillegg til det sørafrikanske, og planlegger å lansere seg på det britiske markedet i løpet av våren. Snart skal det etableres kontor i London og i Stockholm. Om ikke lenge står Australia for tur.

I første omgang er det forretningsverdenen som skal erobres. I dag utgjør ”business-to-business” 70 prosent av alle bestillinger.

Emisjon på gang
I løpet av andre kvartal skal AXES var på plass i London. I dag er det ikke mer enn elleve ansatte i selskapet som har kontorer i Oslo, Johannesburg og Cape Town.

I april er planen å foreta en rettet emisjon. I løpet av året regner man med å ha etablert seg i både Australia og Storbritannia.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse