Annonse


All kommunikasjon gjennom WAP

Det er ikke lett å få tak i en person med tre e-postkontoer og fem telefonnumre. Den nye WAP-telefonen gjør ikke akkurat ting enklere heller, skriver PC World Online.

Samordner beskjeder

Onebox.com har hjelpemiddelet ved å koble alle disse måtene å kontakte deg. Denne ukene oppdaterer nettsted sine gratis samordnende meldingstjeneste, som gir deg et telefonnummer og en e-postadresse for alle dine adresser og numre.

Oppdateringen til Onebox 2.0 går ut på at lar deg få tilgang til disse beskjedene ved hjelp av WAP-telefonen. Den nye versjonen har også en webkalender, e-postfiltrering, stavekontroll og stemmegjenkjenning.

Annonse
Ett sted

Når du har registrert deg kan du videresende alle e-poster og telefonbeskjeder til din Onebox.com-konto og da få tilgang til alle disse fra ett sted. Andre kan også sende beskjeder direkte til din Onebox.com-adresse.

For øyeblikket kan du ikke motta fakser gjennom WAP-telefonen – bare via en PC. Du kan lese faksen som en .gif- eller .tif-fil, eller via en java-applet. Via mobilen kan du bare finne ut at du har en faks, skriver PC World Online.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse