Annonse


Retro-WAP fra Alcatel

Noen i Alcatel har tydeligvis bestemt seg for at den nye serien WAP-telefoner skal ha et litt fetere design enn de litt leketøyspregede mobilene selskapet har gitt ut til nå.

Den nye 500-serien kan se ut til å ha noen røtter i retrobevegelsen – og det funker. Telefonen ser helt rå ut.

Kule farger

Det som kanskje er like imponerende er displayet. For der de fleste andre WAP-telefoner har et display som kan vise mellom fire og fem linjer tekst kan One Touch 500 faktisk vise hele åtte linjer. Noe som ikke er så dumt når alle går rundt og snakker om at skjermene på WAP-telefonene er for små.

Annonse
Mobiltelefonen kommer i fem forskjellige fargetyper – Aluminium, Shale Grey, Bronze Green, Bluesteel og Sulphur yellow (min personlige favoritt).

Mot en ny vår

Telefonen skal ha en taletid som går opp mot 4 timer og 30 minutter, mens standbytiden er på 280 timer. Telefonen veier 103 gram og har et volum på 90 ccm.

One Touch 500 har også en ”joystick” som går i fem forskjellige retninger og er en glimrende måte å navigere på. Navirolleren til Nokia 7110 får alvorlig konkurranse her. I tillegg har den en egen knapp på telefonen for å koble seg opp mot Internett.

Det er ikke kjent når den kommer til Norge eller hva prisen vil ligge på, men når den dukker kan nok Alcatel få en ny vår med denne telefonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse