Telia logo

Annonse


Telia må 40 prosent ned

Telia logo

I dag koster det 1,89 svenske kroner per minutt for å nå Telias GSM-kunder og det ønsker Post- och Teletilstyrelsen (PTS) å senke til 1,14 kroner, skriver ComputerSweden. Roamingavgiften er prisen for hva andre teleoperatører må betale til Telia for å formidle samtaler over Telias mobilnett.

For høye priser!
– Vi har fulgt prisutviklingen meget nøye det siste året og vår analyse viser at de svenske teleprisene for mobil er høyere enn de burde være i henhold til gjeldende regler, sier direktør i Post- och Telestyrelsen, Nils Gunnar Billinger, til ComputerSweden.

I følge PTS følger ikke Telia verken teleloven eller EUs krav til roaming-avgift.

Annonse
Presseansvarlig i Telia, Lena Demborg, opplyser at Telia forbereder en uttalelse fra konsernledelsen, men at de ikke ønsker å kommentere ultimatumet fra PTS før uttalelsen er klar.

Telenordia ga nylig slipp på sin GSM-lisens i Sverige, blant annet fordi roamingbetingelsene for GSM-nettet var for dårlige.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse