Annonse


Finn ny bolig med WAP

Den nye mobiltjenesten er lansert av eiendomsmegleren Gunnar Krogsveen AS, i samarbeid med GAN Media AS, skriver selskapet i en pressemelding.

– Denne lanseringen er en naturlig videreutvikling av den Internett-baserte tjenesten som vi allerede tilbyr våre kunder, og vi bekrefter med dette vår ledende posisjon innenfor elektroniske tjenester knyttet til boligformidling i Norge, sier regionsjef Kjetil Auensen.

WAP-tjenesten til Gunnar Krogsveen AS skal gjøre det enkelt for mobile kunder å få oversikt over relevante salgsoppgaver og visninger. I løpet av kort tid vil man også kunne søke etter boliger.

Annonse
Også på Internett

Internett-tjenesten til selskapet (www.krogsveen.no) tilbyr blant annet boligsøk, oversikt over visninger, nettvisninger, forhåndsvisningsabonnement, og e-postabonnement. I sistnevnte tilfeller kan kundene få oversendt boligprospekter via e-post og telefax i henhold til deres egne boligprofiler.

Ifølge selskapet blir tjenesten kontinuerlig videreutviklet slik at den til en hver tid skal være mest mulig funksjonell og brukervennlig for Gunnar Krogsveens kunder.

Gunnar Krogsveen Eiendomsmeglere startet opp i 1975 med en meglerforretning i Sandvika. I dag har selskapet 13 meglerforretninger inkludert et selskap for nye boliger, Røisland & Co, som de fusjonerte med i 1999.

Eiendomstjenesten finner du både på wap.krogsveen.no og på Telenors WAP-portal.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse